Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Revision of the Standards and Specifications for Foods and Food Additives under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards)


Mã WTO G/SPS/N/JPN/766
Ngày thông báo 30/07/2020
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Revision of the Standards and Specifications for Foods and Food Additives under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards)
Tóm tắt

Proposed maximum residue limits (MRLs) for the following agricultural chemical

Pesticide: Mefentrifluconazole

Sản phẩm - Meat and edible meat offal (HS: 02.01, 02.02, 02.03, 02.04, 02.05, 02.06, 02.07, 02.08 and 02.09) -Dairy produce and birds' eggs (HS: 04.01, 04.07 and 04.08) − Animal originated products (HS: 05.04) − Edible vegetables and certain roots and tubers (HS: 07.01, 07.04, 07.08, 07.09, 07.10, 07.13 and 07.14) − Edible fruit, nuts and peel of citrus fruit (HS: 08.01, 08.02, 08.04, 08.05, 08.06, 08.08, 08.09, 08.10, 08.11 and 08.14) − Mate and spices (HS: 09.03, 09.04, 09.05, 09.06, 09.07, 09.08, 09.09 and 09.10) − Cereals (HS: 10.01, 10.02, 10.03, 10.04, 10.05, 10.07 and 10.08) − Oil seeds and oleaginous fruits, miscellaneous grains, seeds and fruit (HS: 12.01, 12.02, 12.04, 12.05, 12.07 and 12.12) − Animal fats and oils (HS: 15.01, 15.02 and 15.06)
Quốc gia Japan

Tệp đính kèm:
NJPN766.pdf

Thông báo khác:


Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 5
    • Mới nhất Mới nhất
         Tran Van Cong
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 23
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 23