Thông báo - Thông báo của các nước thành viên: Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards).


Mã WTO G/SPS/N/JPN/788
Ngày thông báo 19/10/2020
Loại thông báo Bình thường
Tiêu đề Revision of the Specifications and Standards for Foods, Food Additives, Etc. under the Food Sanitation Act (revision of agricultural chemical residue standards).
Tóm tắt

Proposed maximum residue limits (MRLs) for the following agricultural chemical

Pesticide: Pyriproxyfen

Sản phẩm − Meat and edible meat offal (HS: 02.01, 02.02, 02.04, 02.05, 02.06 and 02.08) − Animal originated products (HS: 05.04) − Edible vegetables and certain roots and tubers (HS: 07.02, 07.03, 07.04, 07.07, 07.08, 07.09, 07.10 and 07.13) − Edible fruit, nuts and peel of citrus fruit (HS: 08.01, 08.02, 08.04, 08.05, 08.06, 08.07, 08.08, 08.09, 08.10, 08.11 and 08.14) − Coffee, tea, mate and spices (HS: 09.01, 09.02, 09.03, 09.04, 09.05, 09.06, 09.07, 09.08, 09.09 and 09.10) − Oil seeds and oleaginous fruits, miscellaneous grains, seeds and fruit (HS: 12.01 and 12.07) − Animal fats and oils (HS: 15.02 and 15.06) − Beverages (HS: 22.01)
Quốc gia Japan

Tệp đính kèm:
NJPN788.pdf

Thông báo khác:


Thống kê truy cập

  • Thành viên Thành viên
    • Mới hôm nay Mới hôm nay 0
    • Mới hôm qua Mới hôm qua 0
    • Tổng Tổng 5
    • Mới nhất Mới nhất
         Tran Van Cong
  • Người trực tuyến Người trực tuyến
    • Khách Khách 7
    • Thành viên Thành viên 0
    • Tổng Tổng 7